acties/info

***************************************************************************************************************************************************************************                    
Nu bij Pedicuresalon Footcare

POLYGEL is een mix tussen gel en acryl is flexibel en luchtdoorlatend.

Te gebruiken voor behandelen van:
- Brokkelige mycose nagels.
- Ingroeiende nagels.
- Gebroken nagels.
- Stootnagels.

Mooi product om uw aangetaste nagel weer tot een mooie tijdelijk complete nagel op te bouwen.


- Prijs per nagel € 17,50

Weer met een mooie gerepareerde teennagel de zomer in.


************************************************************************************************************
     

  De Natuurlijke Nagel


Wilt u uw natuurlijke nagels slechts verstevigen? Of een kleur op uw nagels die ongeveer 3 weken mooi blijft? Aanbreng tijd ongeveer 45 minuten onder de uv lamp dan is gelpolish misschien iets voor u.

...
Gelpolish is een afweekbare gel dat zeer dun op uw nagel wordt aangebracht. U kunt het vergelijken met een aantal laagjes nagellak. Deze gel is uitermate flexibel en verkrijgbaar in doorzichtig (clear) of in meerdere kleuren. Draagt u graag nagellak maar bent u het zat dat uw lak snel beschadigd of langzaam droogt? Dat is met gelpolish verleden tijd. Deze polish blijft ongeveer 3 weken zitten (gaat er niet af, maar groeit natuurlijk wel uit).

...
U kunt ervoor kiezen de gelpolish zelf te verwijderen hiervoor krijgt u van mij advies. of u komt naar wens om de x aantal weken terug voor een nieuwe kleur. U kunt ook kiezen voor naturel en zelf uw gewenste kleur lakken met traditionele lak.


              € 25.00                                              


Cosmetische Tip:

Probeer ook eens als een extra verwennerij voor uw voeten na uw pedicure behandeling in de vorm van een heerlijke voetscrub en voetmasker.

zie prijslijst